Adiabatikus hűtés a csomagolóiparban

Válasszon kétkörös adiabatikus hűtést a komfortos munkakörülmények, alacsonyabb páratartalom és kevesebb porterhelés érdekében.

Tökéletes választás üzemének

A gyártás az üzleti tevékenység középpontjában áll. A produktivitás és a teljesítmény
elengedhetetlen. Tudjuk, mire van szüksége.

Érezze magát kényelmesen

Az IntrCooll optimális munkakörnyezetet teremt. A kellemes hőmérséklet jelentősen növeli a komfortérzetet és a termelékenységet

Egészséges

Az optimális szellőzés kulcsfontosságú az egészséges munkakörnyezethez. Rendszereink 100%-ban friss, szűrt külső levegővel hűtenek.

Kiegyensúlyozott páratartalom

Az egyedülálló kétkörös adiabatikus hűtési folyamat lehetővé teszi a páratartalom ellenőrzését és megakadályozza a lehűlt felületeken a páralecsapódást.

Challenges and opportunities book
leaf_white

Az energiahatékony klímaberendezés kihívásai és lehetőségei

Fedezze fel, hogyan lehet fenntartható és komfortos légkört teremteni a termelés létesítményében. Töltse le ingyenes kiadványunkat:

oxycom_green_leaf

A siker klímája

Párologtató hűtésünk stabil légkört teremt a csomagolóipar számára. A kiegyensúlyozott páratartalom megakadályozza a statikus töltést, a nagy porterhelést és az anyag deformációját. Számítson a sikeres gyártás légkörére.

csomagoloipar-adiabatikus-hutes
0 %

energiatakarékosság a hagyományos légkondicionálókkal szemben

Általános ipari hűtés adiabatikus hűtéssel
oxycom_green_leaf

Kiváló légkört biztosítunk

A hőterhelés és a porterhelés gyakran magas egy gyártócsarnokban. Ezek a tényezők negatívan befolyásolják az alkalmazottak kényelmét és jólétét. Még a gépeket is akadályozhatják a nem megfelelő körülmények. A hűtés és az optimális szellőztetés ezért alapvető fontosságú az üzleti életben. Az IntrCooll friss, szűrt kültéri levegővel hűti az előállító csarnokot. Az állandó szellőztetés óránként többször frissíti fel a beltéri levegőt.

Csak a legjobbat a dolgozói számára
Az IntrCooll alacsony hőmérsékletű és megfelelő relatív páratartalmú levegőt szállít. A friss, hűvös levegő kényelmet, komfortot teremt értékes alkalmazottai számára. A kellemes munkakörülmények növelik a termelékenységet és a teljesítményt.

Egyedülálló kétkörös hűtés
Az IntrCooll kétkörös direkt/indirekt adiabatikus hűtést alkalmaz. Ez az egyedülálló természetes hűtési folyamat az első, indirekt lépésben hideg recirkulációs vízzel hűti le a friss levegőt, a víz elpárologtatása nélkül. A hűtött levegőt még tovább hűti azáltal, hogy az utolsó lépésben a szabadalmazott Oxyvap® segítségével direkt párologtatást végez. A többi adiabatikus hűtőrendszerrel ellentétben a páratartalom alacsony marad.

Egész éves profit
Az Oxycom biztosítja a gyár számára a tökéletes klímát, télen és tavasszal is. Az IntrCooll hővisszanyerő modulja felhasználja a beltéri hőt a friss kültéri levegő felmelegítésére.

Az IntrCooll a tökéletes választás a csomagolóipar valamennyi tevékenységére:
– Műanyag csomagolás
– Kartondobozolás
– Alumínium csomagolás
– Habosított csomagolás
– Rugalmas csomagolás (laminálás)

oxycom_green_leaf

Klíma a csomagolóüzemeknek

IntrCooll

Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatíva a mechanikus hűtésre. Az IntrCooll akár 90% energiát is megtakaríthat. Garantáltan komfortos és egészséges légkört biztosít alkalmazottainak.

oxycom_green_leaf

Klíma a csomagolóüzemeknek

IntrCooll-adiabatikus-hutes

IntrCooll

Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatíva a mechanikus hűtésre. Az IntrCooll akár 90% energiát is megtakaríthat. Garantáltan komfortos és egészséges légkört biztosít alkalmazottainak.

Megoldás az optimális klímára

Mit mondanak ügyfeleink termékeinkról:
Tekintse meg referenciáinkat

Friss és hűvös levegő a Plastic Legno dolgozói számára

Ing. Roberto Andiollo, Plastic Legno: „A telepítés után ellenőrizni tudtam a rendszer teljesítményét, mely a szokásos elvárások felettinek bizonyult. Ez a rendszer magas energiahatékonyságot, alacsony üzemeltetési költséget és nem utolsó sorban a környezet példátlan tiszteletét biztosítja a hűtések mezején.”

Sinnack

Ipari pékségek tér-, pont- és folyamathűtése

A németországi Sinnack Backspezialtäten-nél az Oxycom telepítette a fenntartható, könnyen telepíthető és költséghatékony IntrCooll egységeket. Az egységek biztosítják az optimális hűtést a termelési területen, különösen nyáron.

Az IntrCooll egységek állandó hőmérsékletet garantálnak a grapefruit gazdaság számára

A 40°C-os külső hőmérséklet súlyosan befolyásolhatja a frissen szedett grapefruit minőségét, melyeket legfeljebb 20°C-on kell tárolni. Az Oxycom IntrCooll egységei tökéletes klímaviszonyokat kínálnak mind az emberek, mind a termékek számára ezen a félsivatagi területen.

Hűtsön, fűtsön, és szellőztessen felelősségteljesen

Számos kis- és nagyvállalat választott minket:

leaf_white

Beszéljük hőproblémájáról!

Engedje meg, hogy segítsünk az optimális és fenntartható munkakörülmények megteremtésében.

Kérjen ingyenes konzultációt!

Amit tehetünk önért:

  • Válaszolunk a beltéri hűtéssel és szellőzéssel kapcsolatos összes kérdésére
  • Elemezzük a jelenlegi klímaberendezésének kihívásait
  • Feltérképezzük jelenlegi hűtési kapacitását
  • Rávilágítunk, hogy az adiabatikus hűtés milyen lehetőségekkel és előnyökkel jár üzeme, csarnoka számára
  • Személyre szabott tanácsokkal látjuk el egy fenntartható, környezettudatos és hatékony megoldásról
Ádám Zsombor
ÉPÜLETENERGETIKAI MÉRNÖK, ÜGYVEZETŐ

Kérjen ingyenes konzultációt!

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!