Kétkörös adiabatikus hűtés ipari pékségek számára

Válassza a kétkörös adiabatikus hűtést a komfortos, tiszta, szűrt levegő és optimális higiénia érdekében

A legjobb választás ipari péküzemének

A gyártás az üzleti tevékenység középpontjában áll. A termelékenység és a teljesítmény
elengedhetetlen. Tudjuk, mire van szüksége.

Kényelem

Az IntrCooll optimális munkakörnyezetet teremt. A kellemes hőmérséklet jelentősen növeli a komfortérzetet és a termelékenységet.

Egészség

Az optimális szellőzés kulcsfontosságú az egészséges munkakörnyezethez az élelmiszeriparban. Rendszerünk 100%-ban friss, szűrt külső levegővel hűt.

Higiénia

Az IntrCooll higiénikus klímát biztosít az üzemben. Adiabatikus hűtőrendszerünk a VDI 6022
higiéniai tanúsítvánnyal is rendelkezik.

oxycom_green_leaf

Klímaszabályozás ipari pékségek számára

Bakkerij Holland holland ipari pékség fenntartható megoldást keresett a gyártócsarnok hűtésére és szellőztetésére egész évben friss, szűrt levegővel. Az IntrCooll 4 Season megvalósításával, UV-C vízfertőtlenítő lámpákkal szerelve. A pékség kényelmes munkakörnyezetet biztosít alkalmazottai számára, valamint a megfelelő higiéniai feltételeket teremti meg termékeik számára. Tekintse meg a referenciavideót Bakkerij Holland IntrCooll-lal kapcsolatos tapasztalatairól.

Challenges and opportunities book
leaf_white

Tippek és trükkök ipari pékségek számára

Ezzel a 6 hasznos tippel és trükkel biztos lehet a kellemes klímában, az optimális higiéniában és a kiváló minőségű termékekben. Töltse le ingyenesen a tanulmányunkat:

oxycom_green_leaf

Koncentráljon a higiéniára

Az élelmiszeriparban a higiénia a legfontosabb. Az IntrCooll biztosítja az optimális higiéniát gyártóüzemében. Adiabatikus hűtőrendszerünk VDI-6022 tanúsítvánnyal ellátott, ezüstionos párásító betéttel van felszerelve. Ezenkívül UVC vízfertőtlenítő rendszer is választható az IntrCooll-hoz.

ipari-pekseg
0 %

energiatakarékosság a hagyományos légkondicionálókkal szemben

oxycom_green_leaf

Kiváló klímát biztosítunk

Az ipari pékségekben nagyon nagy a belső hőterhelés a gyártási folyamat során felszabaduló maradékhő miatt. Ezenkívül a lisztpor jelenléte elkerülhetetlen, és irritálja a szemet és a tüdőt. Ezek a forró és poros körülmények negatív hatással vannak az alkalmazottak kényelmére és jólétére. Az IntrColl friss, szűrt külső levegővel hűti gyárát. Az egyenletes szellőzés óránként többször is teljesen felfrissíti a belső levegőt. A túlnyomásos kondicionált hűtés a csomagolás területén biztosítja a termék hosszú élettartamát.

Egész éves profit
Az Oxycom egyedülálló, kétkörös párologtató hűtési technológiája több mint 90%-os energiamegtakarítással enyhíti a nagy belső hőterhelést a hagyományos légkondicionálással szemben. Télen, amikor a külső hőmérséklet a szellőzéshez szükséges kényelmes hőmérséklet alatt van, az IntrCooll kombinálható egy hővisszanyerő modullal, hogy a friss kültéri levegőt a visszanyert beltéri levegő egy részével keverje össze gondoskodva arról, hogy ne vesszen el energia, és a befújt levegő kellemes hőmérsékletű legyen, amikor eléri a munkateret.

Csak a legjobbat a dolgozói számára
Az IntrColl akár 7 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletű levegőt biztosít, mint a hagyományos közvetlen adiabatikus rendszerek. Az alacsonyabb hőmérséklet alacsonyabb páratartalmat eredményez. Az alacsonyabb hőmérséklet és páratartalom komfortos környezetet biztosít az alkalmazottak számára, amely növeli a termelékenységet és a teljesítményt, valamint csökkenti a betegszabadságokat.

oxycom_green_leaf

Klímaberendezés logisztikai csarnokok részére

IntrCooll

Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatíva a mechanikus hűtésre. Az IntrCooll akár 90% energiát is megtakaríthat. Garantáltan komfortos és egészséges légkört biztosít alkalmazottainak.

oxycom_green_leaf

Klímaberendezés logisztikai csarnokok részére

IntrCooll-adiabatikus-hutes

IntrCooll

Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatíva a mechanikus hűtésre. Az IntrCooll akár 90% energiát is megtakaríthat. Garantáltan komfortos és egészséges légkört biztosít alkalmazottainak.

Megoldás az optimális klímára

Mit mondanak ügyfeleink termékeinkról:
Tekintse meg referenciáinkat
Sinnack

Ipari pékségek tér-, pont- és folyamathűtése

A németországi Sinnack Backspezialtäten-nél az Oxycom telepítette a fenntartható, könnyen telepíthető és költséghatékony IntrCooll egységeket. Az egységek biztosítják az optimális hűtést a termelési területen, különösen nyáron.

Bakkerij koeling

Az IntrCooll egységek állandó hőmérsékletet garantálnak a grapefruit gazdaság számára

A 40°C-os külső hőmérséklet súlyosan befolyásolhatja a frissen szedett grapefruit minőségét, melyeket legfeljebb 20°C-on kell tárolni. Az Oxycom IntrCooll egységei tökéletes klímaviszonyokat
kínálnak mind az emberek, mind a termékek számára ezen a félsivatagi területen.

adiabatikus-hutes-intrcooll

A légkezelő előhűtésével megnövelt hűtőkapacitás a Sinnack Snack-nél

A Sinnack Snack-nél 8 IntrCooll egységet használnak a légkezelő kültéri szívóágának előhűtésére. A megnövekedett hűtési kapacitás az energiafogyasztás jelentős csökkenését és stabil gyártási folyamatot eredményez egész évben.

Hűtsön, fűtsön, és szellőztessen felelősségteljesen

Számos kis- és nagyvállalat választott minket:

leaf_white

Beszéljük hőproblémájáról!

Engedje meg, hogy segítsünk az optimális és fenntartható munkakörülmények megteremtésében.

Kérjen ingyenes konzultációt!

Amit tehetünk önért:

  • Válaszolunk a beltéri hűtéssel és szellőzéssel kapcsolatos összes kérdésére
  • Elemezzük a jelenlegi klímaberendezésének kihívásait
  • Feltérképezzük jelenlegi hűtési kapacitását
  • Rávilágítunk, hogy az adiabatikus hűtés milyen lehetőségekkel és előnyökkel jár üzeme, csarnoka számára
  • Személyre szabott tanácsokkal látjuk el egy fenntartható, környezettudatos és hatékony megoldásról
Ádám Zsombor
ÉPÜLETENERGETIKAI MÉRNÖK, ÜGYVEZETŐ

Kérjen ingyernes konzultációt.

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!