Az Oxycom-ról

Úttörők a hűtésben. Rendkívül innovatív természetes hűtőrendszereinket tudatosan terveztük annak érdekében, hogy csökkenthessük az épületek hűtéséhez, szellőztetéséhez és fűtéséhez szükséges globális ökológiai lábnyomot. A Hollandiában alapított cég 2002 óta fejleszt innovatív adiabatikus klímamegoldásokat.

oxycom_green_leaf

Díjak, kitüntetések

Az Oxycom elkötelezett híve a fenntartható és energiatudatos megoldásoknak. Az adiabaikus hűtés területén a több mint 123 világszabadalom mellett 11 neves világszintű fenntarthatósági díjjal,  kitüntetéssel, és elismeréssel ismerték el a munkásságukat.

oxycom_green_leaf

Együtt működünk

Céljainkat csak hazai és nemzetközi partnerekkel együttműködve tudjuk elérni. Hiszünk az együttműködés erejében, és mindig olyan telepítőket és partnereket keresünk, akik osztják elképzeléseinket.

adiabatikus-hutes-c02-csokkentes
oxycom_green_leaf

Fenntarthatóak vagyunk

Nem félünk attól, hogy kritikusan szemléljük saját döntéseinket. Ambiciózus célokat tűztünk ki az Oxycom környezeti lábnyomának minimalizálására. Jelenleg gépkocsiparkunk villamosításán dolgozunk. Célunk, hogy 2021-re leállítsuk a földgáz használatát gyárunkban és irodánkban.

oxycom_green_leaf

Szakértők vagyunk

Az Oxycom több éves tapasztalattal rendelkezik számtalan alkalmazás terén világszerte. Széleskörű szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden projektet sikeresen végezzünk.

SBLI7860
IntrCooll-adiabatikus-hutes
oxycom_green_leaf

Teszünk a célunkért

Ismerjük a hosszú távú kapcsolatok erejét. Az Oxycom szívesen dolgozik együtt Önnel is. Rugalmasak, megoldásorientáltak vagyunk és nem elégszünk meg a középszerűvel. Bármikor számíthat őszinte véleményünkre, tanácsainkra valamint egy finom kávéra.

Ismerje meg az OxyCom csapatát

Bart Reinders
ÜGYVEZETŐ

Bart 2012 óta az Oxycom csapatának büszke tagja. 2019-ben ő vette át az igazgatói stafétabotot. Bart innovatív gondolkodású, és szereti a nagyszerű csapatát, technológiáját és fenntarthatóságát egy tisztább jövőért!

„Megtiszteltetés ezzel a csapattal dolgozni. Nagyszerű érzés egy olyan cég tagjának lenni, ahol valóban nyomot hagyhatunk, és hozzájárulhatunk egy tisztább jövőhöz.”

Bart-Reinders
Hans-Oxycom
Hans Reinders
ALAPÍTÓ ÉS ÚJ VÁLLALKOZÁS FEJLESZTő

Hans 2002-ben alapította az Oxycomot. Bájos és egyben kaotikus. Lélekben igazi vállalkozó, aki a fenntartható hűtés és a fülbemászó egysoros terméknevek elkötelezettje.

„Ez sokkal több, mint a hűtés. Az Oxycom saját légkezelő rendszerei olyan klímát teremtenek, amelyben az emberek hatékonyabban működnek.”

Kor Foekens
KERESKEDELMI IGAZGATÓ

Kor 2018 októbere óta az Oxycom kereskedelmi igazgatója. Szenvedélye az innováció, a fenntarthatóság és a tudásátadás. Kor az egészséges, fenntartható és produktív munka- és életkörülmények megteremtésére összpontosít.

„Úgy gondolom, hogy itt az ideje a fenntartható hűtőrendszereknek, az éghajlatváltozás és a globális szénlábnyom csökkentésének szükségessége miatt. Csodálatos dolog az Oxycom csapatával hozzájárulni ezekhez a célokhoz.”

Kor-Foekens
Eddy Slurink
Eddy Slurink
MŰSZAKI IGAZGATÓ

Eddy 2018 júniusában csatlakozott az Oxycom csapatához műszaki igazgatóként. A fűtésipar volt az első szerelme, de Eddy új szenvedélyt talált: a hűtési szektort. Eddy egy pragmatikus és eredményorientált menedzser, értelmes hozzáállással és jó humorral.

„Nagyszerű élmény az Oxycomnál dolgozni. Tehetséges csapatunk egy hullámhosszon van és képes mindenre gyorsan reagálni. Nagyszerű dolog kihívást jelentő, innovatív termékeinkkel dolgozni, amelyek képesek hozzájárulni a fenntartható társadalomhoz.”

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!