Ami számunkra a legfontosabb:
Elégedett felhasználók!

Ezek a történetek és referenciák bemutatják, hogyan jöttek létre projektjeink, milyen kihívásokkal találtuk szemben magunkat és, hogy kik játszottak szerepet a megvalósításban. Mindennek tökéletesnek kell lennie. Nagyon büszkék vagyunk ezekre az ügyfelekre, partnerekre és sikertörténetekre; örömmel osztjuk meg ezeket Önökkel.

Élelmiszeripar

„Az Oxycom IntrCooll egységei minden bizonnyal hozzájárultak céljaink elérésében. Megvalósítják a tökéletes hőmérsékletet gyártóüzemünkben és csomagoló sorainkon, ezzel 90%-ot megtakarítva energiaszámláinkon.”

Peter Röskenbleck – Sinnack Backspezialitäten

Németország

Műanyagipar

„Az installáció nagymértékben javított a munkahely minőségén termelőüzemünkben, nagyon energiahatékony és fenntartható. Az IntrCooll berendezésekkel megtakarítunk 87% energiát és CO2-t.”

Robin Roth – Kiefel Packaging

Ausztria

adiabatikus-hutes-westend

Acélipar

„Nagyon elégedettek vagyunk az Oxycom energiatakarékos megoldásán, amely megoldotta a bevonó részleg hőproblémáit. A rendszer telepítése óta van egy kellemes és állandó hőmérséklet télen és nyáron egyaránt.”

Heico Booyink – Pan Oston

Hollandia

adiabatikus hűtés canon referenciák

Műanyagipar

Az Oxycom 16 IntrCooll Plus gépet szállított, melyek mindegyike természetes szellőztetővel volt szerelve és összesen 9 hővisszanyerő modullal, hogy kényelmesen lehűtsék és átszellőztessék a 11,664m2 alapterületű gyártóüzemünket.

Canon gyártási nyomtatás

Hollandia

Autóipar

Dolgozóink munkaterületeit egész évben környezetbarát, hűtött friss levegővel láthatjuk el. Megspórolunk 73% energiafogyasztást, 73% CO2 kibocsátást és a klímát károsító hűtőközegek 100%-át a kétkörös adiabatikus hűtőegységekkel egész évben.

Magna

Ausztria

Bevásárlóközpontok

„Már nem kell vizet permeteznünk, hogy a kondenzátor hűvös és üzemképes legyen a forró nyári napokon. Az általános megbízhatóság mellett a PreCooll növeli a hatékonyságot és csökkenti az energiaszámlánkat.

Mr. Boer Jumbo – Jumbo Raalte

Hollandia

PreCooll adiabatikus hűtéses adatközpont

Adatközpontok

Egy nagy adatközpontnál a PreCooll növeli a hatékonyságot és csökkenti a csúcsteljesítményt. Ez összhangban van az önkormányzatok által, az új adatközpontok építésekor elfogadott szabályokkal, mely alacsonyan tartja az energiafogyasztást.

Data center – Amsterdam

Hollandia

Csomagolóipar

„Eleinte nagyon szkeptikus voltam a megjósolt magas energiamegtakarítással. Miután telepítettük a rendszert, már módomban állt megvizsgálni a teljesítményt, és szokásos elvárások felettinek bizonyult. A hűtőrendszer biztosítja a magas energiahatékonyságot, alacsony üzemeltetési költségeket és végül, de nem utolsó sorban a soha nem látott környezetvédelmet a hűtési területen.”

Ing. Roberto Andriollo – Plastic Legno

Olaszország

Metal

Fémipar

„Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel. Az IntrCooll berendezések relatíve állandó hőmérsékletet biztosítanak termelőcsarnokainkban. Azóta nem tapasztaltunk gépleállást és dolgozóink produktivitása is emelkedett.”

Harold Groot Roessink – BMI Thegon

Hollandia

Általános ipar

„Szó szerint újra tudunk lélegezni. Az összes kipufogógáz kiszellőzik 10 percen belül, mint ahogy a benzin- és oldószerszag is, valamint kellemes hőmérsékletet tudunk bent tartani a külső, akár 40°C ellenére.”

Sander Blanken – Motor Oost

Hollandia

Általános ipar

A Steris új kondenzátorokat telepített és az Oxycom PreCooll hűtőfalaival szerelték. Az energiafogyasztás akár 40%-kal, a csúcsteljesítmény pedig 30%-kal csökkent. Ezen felül a kondenzátor hűtőteljesítménye 20%-kal nőtt, és meghosszabbodott élettartama.

Steris

Hollandia

Logisztikai központok

„Az Oxycom PreCooll rendszere 25%-kal csökkentette az áramfogyasztást és 28%-kal növelte a hűtési kapacitásunkat. A PreCooll előhűtő-fallal felszerelt hűtőberendezéseink már normál terheléssel működhetnek, ez növeli a hűtők élettartamát és gyorsítja a beruházás megtérülését.”

Sergey Tonkonog – ASTRA-engineering

Ukrajna

Műanyagipar

„Most, hogy az épületet 100%-ban friss levegővel szellőztetjük, a dolgozóink egészségesebbnek érzik magukat. Nemrég az egyik srác azt mondta, a régi légkondicionálók miatt évente háromszor volt gégegyulladása. Azóta nem szenved hasonló egészségügyi problémáktól és nem lóg annyit munkából betegség miatt”

Rik Swikker – Microtherm

Hollandia

Általános ipar

„Nagyon boldogok vagyunk az Oxycom IntrCooll rendszerével, mely hatékony megkönnyebbülést és kényelmet nyújt a forró nyári hónapokban. A dolgozóink jobban teljesítenek alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett a tulajdonos örömére.”

Mr. Paul Groves – Khansaheb-Spiralite

Egyesült Arab Emírségek

Acélipar

Az Alumet, az eloxált homlokzati burkolatok világszintű gyártója és forgalmazója fenntartható megoldást keresett az épület hűtésére és szellőztetésére a magas belső hőtermelés ellen. Az Oxycom IntrCooll berendezései lehűtik és 100%-ban friss levegővel szellőztetik gyártási létesítményüket.

Alumet

Hollandia

Fémipar

Markus Meister vezérigazgató: „4 darab 14 000 m³/h-s IntrCooll egység biztosítja a stabil, 20-22 fok közötti belső hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest 83%-os CO2-megtakarítást biztosítunk, és környezetkárosító hűtőközegek nélkül hűtünk.”

Markus Meister – WIHO

Ausztria

Fámipar

A mechanikus hűtéssel ellentétben rendszerünk nem keringteti a meleg, elhasznált beltéri levegőt, hanem 100%-ban friss, szűrt, tiszta és hűtött levegővel szellőzteti az épületet. Az eredmény a beltéri levegő minőségének jelentős javulása a Zoppas dolgozói számára.

Zoppas

Olaszország

Logisztikai központ

A Kruidvat Ede e-kereskedelmi disztribúciós központjában 6 IntrCooll készüléket telepítettünk. Az IntrCooll egységek természetes szellőző modulokkal vannak felszerelve, melyekre kifolyót és hővisszanyerő egységet építettek, hogy téli időszakban is megoldható legyen a szellőztetés.

Kruidvat

Hollandia

Fémipar

„Nagyon elégedettek vagyunk az Oxycom energiatakarékos megoldásával, amely megoldotta a bevonó részleg hőproblémáit. A rendszer telepítése óta kellemes és állandó a hőmérséklet télen és nyáron egyaránt.”

MOBA

Hollandia

Általános ipar

A Presswood a legnagyobb európai eldobható raklap gyártója. A dolgozóknak kellemetlenül magas hőmérséklettel kellett megküzdeniük munkájuk során. Az Oxycom IntrCooll Plus berendezései hozzájárultak, mind a munkakörülményeik, mind a termelékenységük javításához.

Presswood

Hollandia

Grafikai ipar

„A gépek és emberek jobban teljesítenek mióta az Oxycom IntrCooll hűtőket használjuk. A hőmérséklet akár az 50°C-t is elérhette a gyártási csarnokokban, de ez már csak rossz emlék, ami a múlté.”

Bart Tenfelde – Lijnco

Hollandia

Adatközpontok

„A meleg levegő befolyásolta a számítógépek megfelelő működését. Az Oxycom InrCooll egységei segítettek a belső szobahőmérséklet szabályozásbában, ezzel megnövelte számítógépeink hatékonyságát.”

Werner Zikeli – AEROMAX GmbH

Németország

Kültéri hűtés

„A rendszer telepítését követő héten vendégeink, már élvezhették a 22°C-os frisslevegőt teraszunkon, habár az aznapi kinti hőmérséklet 28°C volt. „

Łagów Castle

Lengyelország

Kültéri hűtés

„Nagyon örülünk az Oxycom IntrCooll egységeinek kiváló hűtési teljesítményének. Komfortos munkakörülményeket teremtenek dolgozóink számára az alacsony energiafogyasztás ellenére.”

Mr. Sandeep Babu – ENOC

Egyesült Arab Emírségek

Autóipar

„Az Oxycom 4 évszakos technológiája 90% energiát takarít meg a nyári hűtés folyamán, télen pedig 50%-ot a hővisszanyeréssel. Továbbá, ha megfigyeljük mennyi szennyeződés akad fenn a szűrőkön, rájöhetünk, hogy a beltéri levegő minősége is javításra szorult.”

Mr. Jonny Roelofsen – Roelofsen Raalte

Hollandia

Logisztikai központ

A Jumbo szupermarket logisztikai központjában 25°C alatt kell tartani a hőmérsékletet, hogy megőrizzék az élelmiszerek minőségét. Az Oxycom IntrCool rendszer garantálja a megfelelő hőmérsékletet a csarnokban egész évben és megakadályozza a csokoládék olvasását.

JUMBO logisztikai központ

Hollandia

Autóipar

A Harman Becker egy autóipari vállalat, amely luxusautók hangrendszereit gyártja. Az Oxycom légbeömlőkkel felszerelt IntrCooll gépek friss és hűvös levegőt juttatnak el az egész gyártóüzembe.

Harman Becker

Magyarország

Légkezelő előhűtés

Az Oxycom IntrCooll rendszert, már meglévő, utólag telepített tetőtéri légkezelőkre építették a Nemzeti Kereskedelmi Banknál, az első és legnagyobb Szaúd-Arábiái bankon.  Az IntrCooll csökkenti a beszívott levegő hőmérsékletét a kondenzátornál, ezzel 35-42% energiamegtakarítást biztosítva.

NCB Banks

Szaúd-Arábia

Az Oxycom IntrCooll egységek segítik ügyfelünket, hogy hatékonyan lehűtsék és szellőztessék a fröccsöntő gépek forgása által okozott nagy hőterhelésnek kitett termelőüzemüket. Azóta a dolgozók is élvezhetik a magas minőségű beltéri levegőt.

Rotometal

Lengyelország

Műanyagipar

A műanyagipar vezető vállalata, a Makronyl emelkedő hőmérséklettől és magas belső hőtermeléssel küszködött. Az Oxycom IntrCooll egységeket biztosított számukra nagy termelőüzemük hűtésére és szellőztetésére.

Makronyl

Hollandia

Acélipar

„Nagyon elégedettek vagyunk az Oxycom energiatakarékos megoldásával, amely kiküszöbölte a bevonó részleg hőproblémáit. A rendszer telepítése óta kellemes és állandó hőmérséklet van télen és nyáron egyaránt.”

Heico Booyink – Pan Oston

Hollandia

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!