Kétkörös adiabatikus előhűtés légkezelőjéhez a leghatékonyabb hűtés érdekében

A kétkörös adiabatikus előhűtés egy hatalmas fejlesztés légkezelőjének. Az IntrCooll kétkörös adiabatikus léghűtő berendezés kombinálva meglévő légkezelő és/vagy szellőző berendezésekkel a fenntarthatóság jegyében, akár -85% hűtésre szánt input energiát takarít meg, miközben -85% CO2 emisszió csökkenést eredményez! Az IntrCooll gép esetén nincsenek káros hűtőgázok, a természetben leggyakrabban előforduló, klímasemleges víz a hűtőközeg.

Kétkörös adiabatikus előhűtés légkezelőjének

A hatékony hűtés elengedhetetlen vállalata számára. Az IntrCooll a meglévő légkezelő egységek friss levegő beszívó ágát hűti elő, nyújtva ezzel a „szabadhűtés” időszakot, és csökkentve ezzel a kompresszoros hűtési igényt. Abban az esetben, ha a készüléke már fel van szerelve kompresszoros hűtéssel, az IntrCooll rengeteg energiát takaríthat meg!

Szuperhatékony párologtató hűtés

Az IntrCooll a meglévő légkezelő egységeket adiabatikus hűtéssel fejleszti tovább, és teszi hatékonyabbá.

Spóroljon energiát

Az IntrCooll készülékkel ellátott előhűtéses légkezelő egységek drasztikusan csökkentik az energiafelhasználást, hiszen az IntrCooll képes megnövelni a „szabadhűtés” időszakát, amikor kompresszoros hűtés nélkül, pusztán a víz párologtatásával hűtjük az épületeket.

Alacsonyabb csúcsteljesítmény

A külső levegő előhűtése csökkenti a kompresszoros hűtőrendszer csúcsterhelését, és rásegít a rendszer működésére.

Challenges and opportunities book
leaf_white

Az energiahatékony klímaberendezés kihívásai és lehetőségei

Fedezze fel, hogyan lehet fenntartható és komfortos légkört teremteni a termelés létesítményében. Töltse le ingyenes kiadványunkat:

oxycom_green_leaf

Érezze magát kényelemben és növelje termelékenységét.

Mind az alkalmazottak, mind a gépek jobban teljesítenek kellemes légkörben. Az Oxycom indirekt/direkt (kétkörös) adiabatikus hűtés technológiája kiváló szellőzést, komfortos hőmérsékletet és optimális páratartalmat biztosít. Számítson elégedett, koncentrált dolgozókra és állandó, magas teljesítményre.

Légkezelő előhűtés
0 %

energiatakarékosság érhető el a tetőn elhelyezkedő légkezelő egységek friss levegő beszívó ágának előhűtésével.

Általános ipari hűtés adiabatikus hűtéssel
oxycom_green_leaf

Kiváló légkört biztosítunk

Télen a légkezelő egység elegendő hűtést biztosít a szellőzés révén. Melegebb időszakokban a légkezelő nem kívánt, meleg külső levegővel szellőzteti az épületet. A beltéri hőmérséklet megemelkedik, és a komfortérzet csökken. Az IntrCooll kétkörös adiabatikus előhűtés hatására a berendezés hatékony hűtő-szellőző rendszerré válik.

Légkondicionálóval kombinálva
A hagyományos folyadékhűtőkkel vagy DX körrel felszerelt légkezelő készülékek magas energiaszámlákat eredményeznek a nem túl hatékony hűtésnek következtében, különösen meleg időben. Az IntrCooll előhűtés jelentősen csökkenti a beáramló levegő hőmérsékletét és csökkenti a kompresszoros hűtőrendszer terhelését. Lehetővé teszi a mélyebb hűtést és az energiatakarékosságot. Az IntrCooll kétkörös adiabatikus hűtés növeli továbbá a „szabad” hűtés időszakot, így egy évre vetítve kevesebbet működik a kompresszoros hűtőrendszer.

Csak a legjobbat a dolgozói számára
Az IntrCooll alacsony hőmérsékletű és megfelelő relatív páratartalmú levegőt szállít. A friss, hűvös levegő kellemes komfortot teremt az értékes alkalmazottai számára. Az optimális munkakörülmények növelik a termelékenységet és a nagyobb teljesítményt.

Egyedülálló kétkörös hűtés
Az IntrCooll kétkörös direkt/indirekt adiabatikus hűtést alkalmaz. Ez az egyedülálló természetes hűtési folyamat az első, indirekt lépésben hideg recirkulációs vízzel hűti le a friss levegőt, a víz elpárologtatása nélkül. A hűtött levegőt még tovább hűti azáltal, hogy az utolsó lépésben a szabadalmazott Oxyvap® segítségével direkt párologtatást végez. A többi adiabatikus hűtőrendszerrel ellentétben a páratartalom alacsony marad.

Az IntrCooll tökéletesen illeszkedik a következőkhöz:
– Légkezelők
– Szellőztető rendszerek
– Rooftop-ok
– Tetőn elhelyezett friss levegő beszívó nyílások

oxycom_green_leaf

Optimális klímaberendezés a légkezelőjével

IntrCooll

Újítsa meg légkezelő egységét az IntrCooll segítségével, és akár 70%-ot is megtakaríthat energiafogyasztásán. Kétkörös adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatívája a kompresszoros hűtésnek. Kényelmes és egészséges légkört teremtünk dolgozói számára.

oxycom_green_leaf

Optimális klímaberendezés a légkezelőjével

IntrCooll-adiabatikus-hutes

IntrCooll

Újítsa meg légkezelő egységét az IntrCooll segítségével, és akár 70%-ot is megtakaríthat energiafogyasztásán. Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatívája a mechanikus hűtésnek. Kényelmes és egészséges légkört teremtünk dolgozói számára.

Megoldás az optimális klímaszabályozásra

Mit mondanak ügyfeleink termékeinkról:
Tekintse meg referenciáinkat
adiabatikus-hutes-intrcooll

A légkezelő előhűtésével megnövelt hűtőkapacitás a Sinnack Snack-nél

A Sinnack Snack-nél 8 IntrCooll egységet használnak a légkezelő kültéri szívóágának előhűtésére. A megnövekedett hűtési kapacitás az energiafogyasztás jelentős csökkenését és stabil gyártási folyamatot eredményez egész évben.

Jobb hőmérséklet az Idealservice dolgozói számára

Az Idealservice, Olaszország egyik legnagyobb hulladékkezelő létesítménye az Oxycomhoz fordult hűvös és friss levegőért. Az IntrCooll egységeket a meglévő légkezelő berendezések előhűtésére telepítették. Ennek eredményeképp mind a hő, mind a kellemetlen szagok csökkentek.

Az Eobuwie.pl webshop logisztikai központban az energiafogyasztás 70%-kal csökkent

Az Eobuwie.pl SA vezető szerepet tölt be a cipők és kiegészítők online értékesítésében Közép- és Kelet-Európában. Az IntrCooll egységekkel megnövelték a légkezelő rendszereik hűtőkapacitását, és kb. 70%-kal csökkentették az energiafogyasztást.

Hűtsön, fűtsön, és szellőztessen felelősségteljesen

Számos kis- és nagyvállalat választott minket:

leaf_white

Beszéljük hőproblémájáról!

Engedje meg, hogy segítsünk az optimális és fenntartható munkakörülmények megteremtésében.

Kérjen ingyenes konzultációt!

Amit tehetünk önért:

  • Válaszolunk a beltéri hűtéssel és szellőzéssel kapcsolatos összes kérdésére
  • Elemezzük a jelenlegi klímaberendezésének kihívásait
  • Feltérképezzük jelenlegi hűtési kapacitását
  • Rávilágítunk, hogy az adiabatikus hűtés milyen lehetőségekkel és előnyökkel jár üzeme, csarnoka számára
  • Személyre szabott tanácsokkal látjuk el egy fenntartható, környezettudatos és hatékony megoldásról
Ádám Zsombor
ÉPÜLETENERGETIKAI MÉRNÖK, ÜGYVEZETŐ

Kérjen ingyenes konzultációt!

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!