Fenntartható HVAC technológiák
Karbonsemleges ipari hűtő/szellőző rendszerek, melyek az innovatív IntrCooll® IDEC (indirekt/direkt) hűtő technológiát használják fő hűtésként. A rendkívüli 80-85% hűtési input energiamegtakarításon túl minden évszakban ideális belső hőmérsékletet, optimális páratartalmat, és tiszta-friss légminőséget érhet el megoldásunk segítségével.
RÉSZLETEK
Fenntartható HVAC rendszer upgrade
Nagy hozamú energetikai retrofit meglévő, vagy újonnan tervezett ipari hűtő- és szellőző rendszerekhez. Az IntrCooll® légkezelő előhűtés a jövő technológiája. Érjen el drámai megtakarítást, és egyúttal növelje hűtőteljesítményét és üzembiztonságát.
RÉSZLETEK
Többcélú energiacsökkentő előhűtő rendszerek
Szorítsa le meglévő, vagy új tervezésű hűtő rendszereinek, működési- és karbantartási költségeit, és egyúttal növelje hűtőteljesítményét és üzembiztonságát. Használja ki a PreCooll többcélúságát, és jusson további jelentős előnyökhöz!
RÉSZLETEK
Forradalmi ipari légkondicionálás
Munkaterületek karbonsemleges hűtése, fűtése, és szellőztetése. Természet ihlette megoldás amely teljes harmóniában működik a már meglévő hűtő/szellőző rendszerek kiegészítéseként, vagy akár autonóm rendszerként is. Használja ki decentralizált megoldásaink előnyeit.
RÉSZLETEK
Innovatív hideg párásító rendszerek
Váltsa le az energiafaló termikus - gőzös párásító rendszereitműködési- és karbantartási költségeit, és számoljon az Oxyma nedvesítő falas hideg párásító rendszereivel. Használja ki a rendszerek többcélúságát, és jusson további jelentős előnyökhöz!
RÉSZLETEK
Okoseszköz az optimális vízfelhasználásért
All-in one vízmenedzsment állomás, amely szűri, tisztítja, és sterilizálja a párologtatásra szánt vizet, és gondoskodik a víz újrahasznosításáról. Maximális higiénia, minimális rendszer amortizáció.
RÉSZLETEK
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!