IPAR NAPJAI NAGYDÍJ

IntrCooll + HydroBank

Kétkörös adiabatikus elven működő, hűtő-fűtő-szellőztető rendszer, vízkezelő- és vezérlő központtal, egyedülálló Oxyvap párologtató betéttel.

Világ első klímasemleges
hűtési megoldása

Akár 85%-os
energiamegtakarítás

Hazai fejlesztés, tervezés, professzionális kivitelező
csapat

123 szabadalommal védve

IntrCooll

IPARI HŰTÉS, FŰTÉS, SZELLŐZTETÉS

Az IntrCooll rendszerek a víz párolgásának természetes elvét alkalmazzák. Az Oxycom egyedülálló kétkörös indirekt/direkt adiabatikus hűtési eljárással emeli a párologtató hűtést a következő szintre. Az IntrCooll természetes úton hűti a vizet és ezáltal a levegőt. Az eredmény: kevesebb nedvesség és komfortosabb környezet. A világ első klímasemleges hűtési megoldása, amely mindenféle káros, ózonbontó-, és mérgező hűtőgáztól mentes, és a környezetben leggyakrabban előforduló vizet használja természetes hűtőközegként.

Az IntrCooll kétkörös adiabatikus hűtést más néven indirekt/direkt adiabatikus hűtésnek is nevezik. A berendezés két hűtési fokozat által éri el a maximális hatékonyságot.

HydroBank

KOMPAKT VÍZKEZELŐ ÁLLOMÁS

A hazai fejlesztésű, kompakt vízkezelő állomás a HydroBank gondoskodik az IntrCooll működéséhez szükséges megfelelő minőségű és mennyiségű vízről. A HydroBank által szolgáltatott víz képes az IntrCooll párologtató betétjeinek élettartamalmát hosszú évekre megnyújtani, hiszen nem kell pl.a vízkövesedés problémájával számolni, ezáltal jelentősen csökkentve a karbantartási költségeket.
A HydroBank továbbá képes akár 40%-kal is csökkenteni az IntrCooll párologtató betétjei által felhasznált vizet a többkörös visszaforgatásnak köszönhetően, hiszen csak egy bizonyos vezetőképességi szint elérése esetén ürít csatornára.
A HydroBank egy roppant kis helyigényű, „nagy teljesítménysűrűségű”, saját vezérléssel rendelkező, autonóm vízkezelő központ, ami egy UPS-sel kiegészítve képes a hálózattól függetlenül is üzemelni és folyamatosan biztosítani a megfelelő mennyiségű, minőségű és biztonságos vizet, miközben a szűrést, fertőtlenítést, tisztítást (akár több fokozatú RO berendezésen keresztül is) is működtet.
Összefoglalóan az IntrCooll és a HydroBank külön-külön is működőképes, ám az adiabatikus hűtés HydroBankkal történő kiegészítése jelentősen csökkenteni a teljes rendszer üzemeltetési költségeit.

3D Séta

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!