A Toyo Seat Europe százhalombattai üzeme is bizalmat szavazott nekünk

Nemrégiben pontot tehettünk egy újabb sikeres projekt végére, amely során a százhalombattai Toyo Seat Europe Kft-vel volt alkalmunk együttműködni. Az autóülés vázakat gyártó üzemben jelentős mennyiségű hő, valamint hegesztésből származó por és füst szabadult fel a gyártási folyamatok során, amely a munkaterületek hőmérsékletén is éreztette a hatását: a nyári hónapokban borítékolható volt a 30 °C feletti hőmérséklet, valamint megrekedt a csarnokban az elhasználódott-poros levegő is.

A Toyo Seat mindenképp változtatni akart ezen. Olyan megoldást kerestek, amivel a munkavállalóik is elégedettek lehetnek. Ugyanakkor fontos volt számukra a megfelelő beltéri légminőség, így olyan rendszerben gondolkoztak, ami friss levegővel hűt -és egyszerre intenzíven szellőztet, szem előtt tartva a dolgozóik egészségét is.

Nem véletlen tehát, hogy végül az IntrCooll kétkörös hűtő-szellőző rendszerre esett a választásuk. Az általunk telepített innovációnak köszönhetően többet nem kúszik 25 °C fölé az üzem hőmérséklete. Hogy miként sikerült elérnünk ezt, az kiderül a közös munkát megörökítő videóból! 

Megosztás:

Ipari megoldásaink

intrcooll

IntrCooll kétkörös adiabatikus hűtés

Az IntrCooll természetes úton hűti a vizet és ezáltal a levegőt. Az eredmény: kevesebb nedvesség és komfortosabb környezet.

Adiabatikus_hutes_hutofal

PreCooll: Optimalizálja hűtőrendszerét.

A PreCooll által biztosított direkt adiabatikus előhűtő fal megkönnyebbülés a nagyteljesítményű hűtőjének – szellőző berendezésének

Legutóbbi híreink

Gazdálkodjon okosan
az energiával!

10-ből 8 vállalat milliókat bukik a nem megfelelő hűtéstechnikai rendszerek miatt.
Ne kövesse a példájukat!