Adiabatikus hűtés az élelmiszeriparban
Válassza a kétkörös adiabatikus hűtést a komfortos, tiszta, szűrt levegő és optimális higiénia érdekében
A legjobb választás gyártóüzemének
A gyártás az üzleti tevékenység középpontjában áll. A termelékenység és a teljesítmény
elengedhetetlen. Tudjuk, mire van szüksége.
Érezze magát kényelmesen
Az IntrCooll optimális munkakörnyezetet teremt. A kellemes hőmérséklet jelentősen növeli a komfortérzetet és a termelékenységet
Egészséges
Az optimális szellőzés kulcsfontosságú az egészséges munkakörnyezethez az élelmiszeriparban. Rendszerünk 100%-ban friss, szűrt külső levegővel hűt.
Optimális higiénia
Az IntrCooll biztosítja a higiénikus klímát üzemében. Az adiabatikus hűtőrendszerünk egy VDI-6022 tanúsítvánnyal rendelkező légnedvesítővel van felszerelve, ezüstionokkal.
Klímaszabályozás az élelmiszeripar számára
A Bakkerij Holland holland ipari pékség fenntartható megoldást keresett a gyártócsarnok hűtésére és szellőztetésére egész évben friss, szűrt levegővel. Az IntrCooll 4 Season megvalósításával, UV-C vízfertőtlenítő lámpákkal szerelve. A pékség kényelmes munkakörnyezetet biztosít alkalmazottai számára, valamint optimális higiéniai feltételeket termékeik számára. Tekintse meg a referenciavideót Bakkerij Holland IntrCooll-lal kapcsolatos tapasztalatairól.
Az energiahatékony klímaberendezés kihívásai és lehetőségei
Fedezze fel, hogyan lehet fenntartható és komfortos légkört teremteni a termelés létesítményében. Töltse le ingyenes kiadványunkat:
Koncentráljon a higiéniára
Az élelmiszeriparban a higiénia a legfontosabb. Az IntrCooll biztosítja az optimális higiéniát gyártóüzemében. Adiabatikus hűtőrendszerünk VDI-6022 tanúsítvánnyal ellátott, ezüstionos párásító betéttel van felszerelve. Ezenkívül UVC vízfertőtlenítő rendszer is választható az IntrCooll-hoz.
Kiváló klímát biztosítunk
A gyártási csarnokban a belső hőterhelés gyakran magas. Ezek a szélsőséges körülmények negatív hatást gyakorolnak az alkalmazottak kényelmére és jólétére, ezért alapvető a hűtés és az optimális szellőzés. Az IntrCooll friss, szűrt kültéri levegővel hűti le a gyárat. Az állandó szellőztetés óránként többször frissíti a belső levegőt.
Csak a legjobbat a dolgozói számára
Az IntrCooll alacsony hőmérsékletű és megfelelő relatív páratartalmú levegőt szállít. A friss, hűvös levegő kényelmet, komfortot teremt értékes alkalmazottai számára. A kellemes munkakörülmények növelik a termelékenységet és a teljesítményt.
Egyedülálló kétkörös hűtés
Az IntrCooll kétkörös direkt/indirekt adiabatikus hűtést alkalmaz. Ez az egyedülálló természetes hűtési folyamat az első, indirekt lépésben hideg recirkulációs vízzel hűti le a friss levegőt, a víz elpárologtatása nélkül. A hűtött levegőt még tovább hűti azáltal, hogy az utolsó lépésben a szabadalmazott Oxyvap® segítségével direkt párologtatást végez. A többi adiabatikus hűtőrendszerrel ellentétben a páratartalom alacsony marad.
Egész éves profit
Az Oxycom biztosítja a gyár számára a tökéletes klímát, télen és tavasszal is. Az IntrCooll hővisszanyerő modulja felhasználja a beltéri hőt a friss kültéri levegő felmelegítésére.
Az IntrCooll tökéletesen illeszkedik az élelmiszeripar minden tevékenységéhez:
– Tejipar
– Hús- és halfeldolgozás
– Készételek
– Üdítőipar
– Sörfőzdék
– Pékségek
– Cukrász üzemek
– Csokoládéipar
– Tésztaipar
– Általános ételek
Klímaberendezés az élelmiszeriparnak
IntrCooll
Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatíva a mechanikus hűtésre. Az IntrCooll akár 90% energiát is megtakaríthat. Garantáltan komfortos és egészséges légkört biztosít alkalmazottainak.
Klímaberendezés az élelmiszeriparnak
IntrCooll
Adiabatikus hűtésünk a legjobb természetes és fenntartható alternatíva a mechanikus hűtésre. Az IntrCooll akár 90% energiát is megtakaríthat. Garantáltan komfortos és egészséges légkört biztosít alkalmazottainak.
Megoldás az optimális klímára
Tekintse meg referenciáinkat
Ipari pékségek tér-, pont- és folyamathűtése
A németországi Sinnack Backspezialtäten-nél az Oxycom telepítette a fenntartható, könnyen telepíthető és költséghatékony IntrCooll egységeket. Az egységek biztosítják az optimális hűtést a termelési területen, különösen nyáron.
Az IntrCooll egységek állandó hőmérsékletet garantálnak a grapefruit gazdaság számára
A 40°C-os külső hőmérséklet súlyosan befolyásolhatja a frissen szedett grapefruit minőségét, melyeket legfeljebb 20°C-on kell tárolni. Az Oxycom IntrCooll egységei tökéletes klímaviszonyokat kínálnak mind az emberek, mind a termékek számára ezen a félsivatagi területen.
A légkezelő előhűtésével megnövelt hűtőkapacitás a Sinnack Snack-nél
A Sinnack Snack-nél 8 IntrCooll egységet használnak a légkezelő kültéri szívóágának előhűtésére. A megnövekedett hűtési kapacitás az energiafogyasztás jelentős csökkenését és stabil gyártási folyamatot eredményez egész évben.
Hűtsön, fűtsön, és szellőztessen felelősségteljesen
Számos kis- és nagyvállalat választott minket:
Beszéljük hőproblémájáról!
Engedje meg, hogy segítsünk az optimális és fenntartható munkakörülmények megteremtésében.
Kérjen ingyenes konzultációt!
Amit tehetünk önért:
- Válaszolunk a beltéri hűtéssel és szellőzéssel kapcsolatos összes kérdésére
- Elemezzük a jelenlegi klímaberendezésének kihívásait
- Feltérképezzük jelenlegi hűtési kapacitását
- Rávilágítunk, hogy az adiabatikus hűtés milyen lehetőségekkel és előnyökkel jár üzeme, csarnoka számára
- Személyre szabott tanácsokkal látjuk el egy fenntartható, környezettudatos és hatékony megoldásról